Reglament

La Unió Atlètica Rubí, amb col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, organitzarà el proper 30 de juny de 2022 la Cursa de Sant Muç, esdeveniment atlètic de la Festa Major de Rubí 2022.

La cursa es desenvoluparà per un circuit urbà, amb trams rurals, passant per la popular ermita que dona nom a l’esdeveniment. La distància a recórrer és d’uns 6 km aproximadament.

L’inici de la prova es donarà a les 20:30 hores amb sortida i arribada al passatge Pau Claris (al costat de l’Ajuntament de Rubí). Durant el transcurs de la cursa es realitzaran les diverses proves infantils.

Les categories infantils faran una o dues voltes al circuit petit depenent de l’any de naixement dels participants.

El temps serà controlat per myatleta.com i s’establirà un temps límit de 50’ per realitzar la prova gran.

Curses

Cursa pujada a Sant Muç (6km): Nascuts/des abans de l’any 2009.

Cursa infantil (1km):Nascuts/des els anys 2009, 2010 i 2011.

Cursa mini (500m): Nascuts/des els anys 2012, 2013, 2014 i 2015.

Participació

La participació és oberta a tothom que vulgui córrer sense obligació de tenir llicència federativa, ja que és un esdeveniment de caire popular.

Caldrà inscriure’s prèviament i dur el dorsal corresponent per sortir a la classificació final i optar als premis.

Inscripcions

Les inscripcions seran gratuïtes i s’hauran de fer per internet mitjançant la pàgina web de la U.A. Rubí ( https://cursasantmuc.uar.es/inscripcions ). Les inscripcions es tancaran el dia abans de la cursa a les 20:00,  no es realitzaran inscripcions el mateix dia de la prova.

La inscripció per internet serà vàlida en el moment de rebre la confirmació d’inscripció, un cop omplert el qüestionari de participació.

Per participar en parelles cal fer la inscripció a l’espai destinat a aquesta finalitat, i posar les dades de tots dos components,  del contrari no es tindrà en compte de cara als resultats.

La inscripció comporta l’autorització expressa de la cessió dels drets d’imatge personal dels corredors/es. Les imatges es podran difondre per qualsevol mitjà (publicacions, internet, promocional, publicitat, xarxes socials, etc.).

Recollida de dorsals

Els dorsals es recolliran el mateix dia de la prova a partir de les 19:00 de la tarda, al costat de la sortida de la prova.

Premis

Rebran premis els tres primers classificats/des de cada categoria i un obsequi especial pel guanyador i guanyadora de la cursa llarga i la primera parella, cortesia del Mercat Municipal de Rubí.

A la cursa mini hi hauran dues categories alhora, per una banda els nascuts/des 2012-13 i una altra pels nascuts/des 2014 i 2015.

Serveis al corredor

  • Guarda-roba
  • Ambulància
  • Avituallament camí de l’ermita
  • Refrigeri a l’arribada

Resultats

Les classificacions es publicaran el mateix dia de la prova i estaran disponibles a la pàgina web de l’entitat (www.uar.es)

Responsabilitat

Els participants de la prova ho faran sota la seva pròpia responsabilitat.

La inscripció a la cursa comporta l’acceptació automàtica del seu reglament