Reglament

La Unió Atlètica Rubí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, organitzarà el proper dissabte 1 de juliol de 2023 la Cursa de Sant Muç, esdeveniment atlètic de la Festa Major 2023.


La cursa es desenvoluparà per un circuit mixt (asfalt-pista de terra), passant per la popular ermita que dona nom a l’esdeveniment. La distància a recórrer a la cursa gran és de 5,5 km. L’inici de la prova es donarà a partir de les 9:30 hores del matí amb sortida i arribada davant del Pavelló Esportiu de la Llana (mirar horaris). El temps serà controlat per myatleta.com i s’establirà un temps límit de 50’ per a realitzar la
prova.


PARTICIPACIÓ
La participació és oberta a tothom que vulgui córrer, sense obligació de tenir llicència federativa ja que és un esdeveniment de caire popular. Caldrà inscriure’s prèviament i dur el dorsal corresponent per sortir a la classificació final i optar als premis.


INSCRIPCIONS
Les inscripcions seran gratuïtes i s’hauran de fer per internet mitjançant el següent enllaç:

http://gestion.myatleta.com/cursa-sant-muc-2023

Les inscripcions es tancaran el dia abans de la cursa a les 12:00, no es realitzaran inscripcions el mateix dia de la prova.
La inscripció per internet serà vàlida en el moment d’haver rebut la confirmació de la inscripció per correu electrònic, un cop omplert el qüestionari de participació.
La inscripció comporta l’autorització expressa de la cessió dels drets d’imatge personal dels corredors/es. Les imatges es podran difondre per qualsevol mitjà (publicacions, internet, promocional, publicitat, xarxes socials, etc.).


RECOLLIDA DE DORSALS
Els dorsals es recolliran el mateix dia de la prova a partir de les 8:30 del matí, a les carpes habilitades al Pavelló de La Llana.


PREMIS
Rebran premis les cinc primeres classificades de la categoria femenina i els cinc primers de la masculina de la cursa gran i els tres primers i les tres primeres a les curses infantils.


HORARI
Sortida Cursa Distància Anys de Naixement
9:30 Cursa Mini (500 m) 2016-2017-2018-2019
9:40 Cursa Infantil (1km) 2015-2014-2013-2012
9:50 Cursa Juvenil (1’5 km) 2011-2010-2009-2008
10:00 Cursa Gran (5,5km) 2007 i anteriors

SERVEIS AL CORREDOR
• Guarda-roba
• Dutxes
• Ambulància
• Avituallament camí de l’ermita
• Refrigeri a l’arribada

RESULTATS
Les classificacions es publicaran el mateix dia de la prova i per la tarda i estaran disponibles a la pàgina web de l’entitat (www.uar.es)

RESPONSABILITAT
Els participants de la prova ho faran sota la seva pròpia responsabilitat.
La inscripció a la cursa comporta l’acceptació automàtica del seu reglament